Kvinna som provar parfym

Glöm inte din parfym

När det kommer till ens utseende är nog de flesta väldigt ordentliga och noggranna. Vi vill se fräscha, rena och snygga ut. Och det är inget konstigt. Men när det kommer till doft, finns det faktiskt många som glömmer bort hur viktigt detta är.

Doften är ju en av våra sinnen och om en vill attrahera en annan människa, eller överhuvudtaget befinna sig i närheten av någon annan, är det otroligt viktigt att en inte doftar annat än gott. Och det är även därför vi har parfym. Parfym är någonting som är lika nödvändigt att ta på sig som underkläder, byxor, smink och annat som du använder dig av för att vara snygg.

Vilken doft?

Att hitta rätt parfym är inte lätt, det är nog de flesta medvetna om. Men jakten på parfym är ofta väldigt roligt och när en hittat rätt är det mest troligt en parfym som kommer att följa dig livet ut (även om du kanske inte alltid kommer använda den). Många har flera olika parfymer som de väljer mellan, kanske en för  vardag och en för fest och en för extra speciella tillfällen. Att parfymer är populärt gör sig tydligt på även kändisar. Lady Gaga, Madonna, Robyn – och nu även Zlatan, är bara några av de många kändisar som har tagit fram en egen parfym. Är du minsta orolig på vilken parfym du ska ha, är en kändisparfym alltid ett säkert kort. Ett säkert kort är det också att att ge bort parfym i Alla hjärtans dag-present. Den älskade kommer garanterat att bli glad om det är va du köper. En klassisk parfym är Escada och den fungerar oavsett vem du handlar till. Billigast är det att handla parfym på nätet (någonting som Göteborgs Posten har skrivit om i denna artikel) och du kan köpa just den på http://www.parfym.se/escada. Om det inte passar finns fler tips till Alla hjärtans dag i denna artikel.

Fråga om hjälp

Om du känner dig väldigt osäker när det kommer till att handla parfym är det bästa rådet att fråga om hjälp. Kolla med dina vänner, din mamma eller dina syskon om vad de tror passar dig eller testa i affärer. Men kom ihåg att din ekonomi vinner om du handlar på nätet.

Våra sinnen:

  • Synsinnet
  • Luktsinnet
  • Hörseln
  • Känseln
  • Kroppssinne
  • Balanssinne