Chanel väska

Chanel öppnar upp i Biblioteksstan

Det är lätt att bli överexalterad när nyheten nått en om att modeföretaget Chanel nu kommer slå upp portarna i Stockholm, i Biblioteksstaden till våren 2016. En butik som kommer passa väl in bland de övriga lyxbutikerna. 

Chanel är modeafffärernas moder, och kommer vara så i alla tider. Coco Chanel myntade ”den lilla svarta” och sedan dess har människor varit sålda. Att det nu ska öppna upp en butik i Stockholm, i anrika Biblioteksstaden gör att många modelejon hurrar och gråter av glädje. Dagenshandel.se skriver att butiken kommer ta över efter krogen Bistro Jarl och kommer med sina 165 kvadratmeter erbjuda allt från väskor till skor och med det stilla många människors Chanelpuls. Fastigheten Hufvudstaden är eld och lågor över att äntligen ha fångat Chanel.

Vi är stolta över att Chanel har valt att etablera sig i en av våra fastigheter i Bibliotekstan. Etableringen stärker ytterligare Bibliotekstan som ett område som erbjuder en intressant mix av det bästa inom internationellt och svenskt mode.”(läs mer)

Mode blir allt viktigare

I takt med att livet snurrar på allt snabbare blir det allt viktigare att man ska kunna visa upp sig så snabbt och rätt som möjligt. Av den anledningen finns det allt fler butiker och utbudet blir bara mer. Bara det att vi nu ser det som en självklarhet att shoppa online visar att vårt beteende har förändrats. På https://sofiamoore.se/ går det att finna vackra klänningar till finare tillfällen, något man för hade svårt att få tag på. Så, se mode som något djupt och personligt och att när du shoppar så lyfter du din personlighet. För när livet snurrar på allt mer är det viktigt att vi vet vem vi är.