Kvinna som far ansiktsbehandling

Snygg inifrån och ut

Mycket är det som räknas, och även om det verkar som att många tror det, är det inte utsidan som är viktigast. Nej, insidan räknas bra mycket mer än vad utsidan gör – och vet ni vad, de har också med varandra att göra! Är du en av de som är missnöjd med sitt utseende, kan du nog utgå från att det är någonting som påverkar hur du ser ut när andra ser dig. Ditt missnöje syns nämligen med största säkerhet igenom, och därmed spelar det ingen roll hur mycket smink du kladdar på dig. Men! Det går ju också att kombinera utseende och insida: och det är då man mår som bäst.

Här är några knep på vad du kan göra för att vara snygg inifrån och ut:

  • Ta en titt på dina tänder! Är de rena? snygga? vita? Om du känner att de inte håller måttet är det bästa råd du kan få att borsta, och snygga till tänderna. Det kan också vara värt att lägga lite pengar på att göra en tandblekning, eftersom det gör att dina tänder blir roligare att ta hand om. Och du kommer snart att märka vilken skillnad det är på hur folk ser dig när du har kritvita tänder. Knappa dig in på Dentway om det låter intressant, de vet vad som behövs för dina tänder.
  • Vad stoppar du i dig? Om du äter dåligt kommer det att påverka din hy och mängder av andra saker. En god kost är a och o för att lyckat utseende, och du vet väl vad man säger: mår magen bra, mår själen bra.
  • Tar du hand om dig själv? tränar du regelbundet? Unnar du dig en bra behandling så som massage eller kroppsskrubb ibland? Om inte är det kanske dags att du gör det. Det är nämligen så att man mår mycket bättre av att kroppen masseras in i välmående.

Lär dig och bli trygg

Sist men inte minst, när det handlar om att må bra: ”Lär dig vad du mår bra av så blir du trygg i dig själv”. Det är taget ur en artikel från Svenska Dagbladet, och det må låta klyschigt men det stämmer. Läs bara artikeln så får du se själv!