Tajt budget i januari

Såhär efter jul och nyår brukar inte direkt plånböckerna svämma över av pengar. Januari är nämligen den månaden då människor generellt har tajtast budget på hela året. Det här innebär självklart inte att shoppingbehovet blir mindre. Faktum är att det hos vissa till och med blir större när man faktiskt inte har möjligheten att shoppa.

De flesta har nog upplevt känslan av att vandra runt i butiker, trots att man vet att man inte har några pengar att spendera, och att det är just då som man hittar alla dessa fina kläder och accessoarer som man bara måste ha. När man sedan får pengar och ska unna sig lite shopping så finns det helt plötsligt ingenting snyggt i butikerna. Det här är ett konstigt fenomen som nästan aldrig slår fel. Så vad kan man då göra åt shoppingsuget såhär i januari?

Shoppa billigt

Nelly är den internetbutik där flest personer i Sverige väljer att beställa kläder, accessoarer och skor. Det finns en mängd olika webbutiker att välja mellan, men på grund av Nellys stora utbud av kläder och accessoarer i alla olika prisklasser är det helt klart mest populär.

Fördelarna med Nelly är många. Dels kan man dela upp betalningen genom att skaffa ett konto hos dem. Detta gör att man betalar en liten summa pengar i månaden istället för att betala hela beloppet på en lön. I och med detta kan man alltså shoppa även en månad då man inte har så överdrivet god ekonomi. Förutom detta kan man på internet söka efter ”rabattkod Nelly” och då hittar man nästa alltid koder som gör att man kan shoppa till rabatterat pris från webbutikens stora sortiment. Dessutom har Nelly alltid en stor REA-avdelning som är långt ifrån lika urplockad som de traditionella butikernas REA-sortiment. Självklart är det, från ett ekonomiskt perspektiv, inte ultimat att shoppa på krita, när man egentligen inte har råd. Men om det verkligen kliar i shoppingfingrarna eller om man verkligen behöver en ny klänning till väninnans bröllop etcetera så är detta ett bra alternativ.

Shoppa lugnt!