Guldsmycken

En utsmyckad vardag

Smycken är ofta räddaren i nöden när det kommer till att se piffig och snygg ut. En dag när man inte har något annat än enkla bas-plagg att ta på sig kan smycken liva upp och få din outfit att framstå som både genomtänkt och glamourös. Man kan säga att smycken och accessoarer är vår bästa vän, även om det finns mycket annat som vi ”inte kan leva utan”

Hud- och hårvård

Att dofta gott, ha ett välmående hår, naglar och hud är självklart viktigt för både intrycket andra får av dig och för ditt eget välmåendes skull. Att börja dagen med en varm dusch, tvätta håret med bra och vårdande produkter som dessutom luktar gott, till exempel produkter från det populära märket Kerastase, är en självklar start på dagen för de flesta. Att sedan använda sig av väldoftande lotion, en vårdande ansiktskräm och en bra deodorant och parfym, gör att du kommer känna dig fräsch och väldoftande hela dagen. För de flesta går den här typen av morgonrutin automatiskt. Det kan dock vara svårt att veta vilka produkter som passar ens hår- och hudtyp allra bäst. Att gå på hud- och håranalys kan därför hjälpa dig avsevärt när det gäller att hitta de rätta produkterna för just dig.

Andra accessoarer än smycken

Det finns många andra sätt att utsmycka sig än med just smycken. Något som är populärt bland tjejer är att med hjälp av lösögonfransar bli extra fin och festlig inför en utekväll eller fest. Röda läppar och snyggt målade naglar är andra sätt att piffa till sig lite extra. Vill man smycka kroppen mer permanent så är tatueringar eller piercings andra alternativ. Hårförlängning, löshår, nagelförlängning och fejkad solbränna är ytterligare några saker som vissa gärna lägger tid och pengar på. Oavsett hur mycket eller lite du vill vara just piffig och utsmyckad så duger du självklart precis som du är. Det viktigaste är såklart att man tar hand om sig själv och mår så bra som möjligt.