När smycken inte är nog

Det finns tidpunkter och situationer i livet då smycken inte räcker hela vägen för att åstadkomma det man vill eller för att man ska lyckas vara den man vill vara. För inombords har många av oss en idealbild kring hur vi önskar uppfattas av andra. En idealbild som vi sedan på olika sätt eftersträvar att leva upp till. För många är utseendet en relativt viktig del av detta. Har man en inre bild av att vara lika snygg som Danny Zuko i Grease kan det bli svårt att leva upp till detta när man tappar håret. Då hjälper inga smycken i världen. Men man ska inte tappa hoppet. Även om karaktären Danny Zuko har ett hårsvall att dö för finns det naturligtvis andra sätt att leva upp till sin idealbild.

Ett sätt att fortsätta att leva som sin förebild är att leta efter medel och metoder som kan få en att behålla så mycket som möjligt av ens hår. Produkter för att behålla sitt hår finns i olika former. Vissa märken har sitt medel som en sprej som man sprejar på håret medan andra har tabletter som man ska äta. Ett av de största företagen på marknaden är Viviscal som har medel både för män och för kvinnor. Dessa medel hjälper till att stimulera ens hårsäckar och ge näring för att ens hår ska få en chans att bli både starkare och mer välmående.

Nej, saker som att tappa håret och bli flintis är för många ett stort trauma. Tappa håret är något som även kvinnor kan råka ut för, vilket kanske kan kännas ännu tuffare. Speciellt då man som tjej inte alls räknar med att det är något som ska kunna hända. Som tjej är det dock betydligt lättare att få bort uppmärksamheten från ens hår och huvud genom att använda smycken.