Kvinna med vågigt rött hår

Gör håret fylligare med hårförlängning

Vill du ha ett fylligare och längre hår? Med hjälp av olika sorters hårförlängningar kan du snabbt förbättra din frisyr. Idag är det trendigt att använda kreativa tekniker för att ändra utseendet på håret. Med keratinvax och en rad andra metoder kan du snabbt få det resultat du är ute efter.

För att få ett fylligt och långt hårsvall kan du boka hårförlängning här och även kontakta ett team av extensionsstylister som gärna svarar på dina frågor. Oavsett om du vill styla dig inför semestern eller inför en speciell kväll kan du här boka tid för en professionell behandling. Genom att titta på stylistteamets före- och efterbilder kan du enkelt se hur ditt hår kommer att se ut efter behandlingen.

Keratin för hårförlängning

En vanlig metod för hårförlängning är att fästa långa hårslingor i ditt eget hår med hjälp av keratinvax. Vaxet smälts med en värmetång och när det har svalnat känns fästet knappt. Nya metoder innebär att det går att sätta fast flera slingor samtidigt vilket gör att behandlingen går fortare. Alla fästen blir diskreta och efteråt kan du prova en rad nya frisyrer med ditt långa, svallande hår.

Fläta fast förlängningar

Det finns även löshår som kan fästas i håret med hjälp av lim, microringar, clips och sys in i flätor. Microringar kräver varken vax eller lim för att fästa löshåret. Här sitter löshåret på en enkel silikonring som kan krokas i ditt hår och som sedan sitter fast.

Hårförlängning är nu ett trendigt sätt att byta färg på håret eftersom det ger mindre påverkan på ditt eget hårsvall. Du kan testa att sätta i en annan färg än din nuvarande och på så vis skapa nya färgtoner i håret. Om du är mörkhårig kan du sätta i ljusa slingor. Det kan dock ta många färgningar om du vill ljusa upp håret och det kan till att börja med bli en mer rödorange färg. Med hårförlängning kan du också testa nya frisyrer. Med överdelar av löshår finns det möjlighet att prova hur du ser ut med lugg, vilket även fungerar väl om du har en virvel framtill på hjässan. Förlängningen har en hållbarhet på högst åtta veckor, sedan behöver du göra en ny behandling. Det går dock att återanvända samma löshår flera gånger.