Parfymflaskor

Parfym i påskägget

Nu är det äntligen påsk! Det betyder som vi alla vet en hel del godis, men varför inte bryta den här trenden? För den riktigt moderna kan påsken handla om att fira våren. Vad passar då inte bättre än att lägga krut på det vi älskar allra mest med våren, nämligen vårkänslorna? Pirra till våren lite extra med en parfym i påskägget, de behöver inte kosta mycket pengar men är uppskattat av de flesta!

Vi har tidigare skrivit om både dyra och billiga parfymer. Till påsk kan det vara en kul idé att skänka ett påskägg till den man tycker extra mycket om, och varför inte ha parfym där istället för godis? Faktum är att vi spenderar alldeles för mycket pengar på godis i påsk. Under påsken trycker vi ogenerat i oss 13 400 ton med godis! Bättre då att köpa en god parfym, eller hur? För våren handlar det mycket om att sitta ute på en uteservering med sina vänner eller kanske på en mysig date.

Parfymen ökar vårkänslorna

Inte alla skriver under på att man ska köpa en påskpresent till sin partner. Fast självklart tackar ingen nej heller! När Nyheter24 frågar några tjejer om de brukar ge någon ett påskägg svarar en av dem:

– Jag köper ett påskägg med hans favoritgodisar, skriver ett fint kort och någon ”sak”. Det kan vara en parfym, ansiktskräm, rengöring, manschettknappar, eller något som han kan uppskatta. Det är en enkel grej som alltid uppskattas och gör relationen lite mysigare, säger en annan.

Det låter som en perfekt och mysig gest för den som faktiskt bryr sig om sina nära och kära. Trendiga dofter för i år är persilja, krispiga citrusdofter, vanilj och den lite kantigare svartpepparn. Sätt igång att sålla bland sortimentet!