Kvinna i snygga örhängen ute i solen

Smyckestrender år 2020

Smycken är ett enkelt och klassiskt sätt att lyfta vilken outfit som helst på. Trenderna inom smycken kommer och går men en sak som alltid är säker är att smycken är ett måste. Allt från vackra halsband till snygga ringar och klassiska örhängen kommer få dig att känna dig fin varje dag.

Det du ska komma ihåg när det gäller trender är att det bara är riktmärken, det viktigaste är alltid att du ska känna dig bekväm med det du har på dig. Här presenterar vi några av de årets hetaste trender i smycken.

Trend 1 – Less is more

Ibland är det enkla och klassiska det absolut snyggaste, förgyll dina öron med finfina örhängen från Efva Attling. Detta är trend som alltid kommer att stanna. Små enkla örhängen kan du ha både till vardags och till fest och du kommer alltid att känna dig som den vackraste i rummet.

Trend 2 – Tjocka halsband som sticker ut

När det är dags för fest tar du fram tjocka stora halskedjor och piffar upp din outfit. Välj antingen guld eller silver eller mixa med flera halsband i båda metaller. Oavsett kommer du att sticka ut och vara hetast på stan.

Trend 3 – Snäckor som skriker sommar

En het trend är smycken med snäckor. Detta gäller alla former av accessoarer. Allt från armband till fotlänk och kom-ihåg-snöre till glasögonen. Snäckor för tankarna till en tropisk ö och alla som träffar dig kommer att få den underbara känslan av sommar och sol. Satsa antingen på stora snäckor som tar all uppmärksamhet eller mindre diskretare snäckor som är en snygg detalj.

Trend 4 – Stora örhängen

Stora örhängen som hänger ner är en tidlös detalj som alltid kommer att göra succé. Detta är en trend som går hem även hos prinsessor. Örhängen som hänger ner är snyggt och stilrent och passar på alla – oavsett vilken stil du har.

Trend 5 – Många smycken på en gång

Använd många smycken på en gång, till exempel flera halsband eller flera ringar på alla fingrar. Detta blir snyggt och du behöver inte längre välja bland dina favoritsmycken – du kan bära alla på en gång.