Kvinna med långt vackert hår

Snygg i håret med förlängning

Något som många av oss anser är superviktigt för vårt utseende är att håret ser så bra ut som möjligt och länge har det varit en stark trend att vara långhårig men det är inte alla som har hårkvaliteten att spara långt eller vill få håret extra fylligt och snyggt – turligt nog finns en lösning och den stavas: hårförlängning.

Att ha ett vackert hårsvall är något som både män och kvinnor vill ha, men inte alla som kanske kan få på naturlig väg. Tur är då att man kan sätta i löshår för att få till den där snygga looken och löshår kan man både sätta i själv eller gå till salong för att få i håret. Hos till exempel salongheadzone.se/harforlangningar kan man läsa mer om hur de kan hjälpa till med detta och också vilka typer av förlängningar som erbjuds – något som kan vara bra att läsa på om innan man bokar en tid hos en slumpmässigt vald salong. Men visst går det att även sätta i tillfälliga hårförlängningar också. Men då behöver man köpa löshår som man sedan med hjälp av hårspännen sätter i sitt egna hår och sedan kan ta i och ur när man vill. Men något att minnas är att det är stor skillnad på hårförlängning och löshårsclips, och både varianterna har självklart sina fördelare och respektive nackdelar, vilket man kan läs mer om hos Expressen.

Även killar kan ha hårförlängning

Visst är det vanligast att det är tjejer som gör hårförlängningar för att få ett snyggare hårsvall, men även killar kan göra förlängningar. Till exempel år 2014 slog en hårförlängningstrend ner bland grabbarna och det var att med hjälp av hårförlängning efterlikna Justin Biebers frisyr, vilket bland annat Nyheter24 var först med att då rapportera om. Men idag har den trenden dock lagt sig och nu är det återigen tjejerna som toppar listan över de som gör flest förlängningar. Men innan man gör en förlängning bör man som sagt veta vad denna innebär, och det är något som skönhetsbloggaren Elin sammanställt fakta kring i en artikel i Damernasvärld som är väl värd att läsa.